SpeedRide.catSpeedRide.cat
CatalàCastellanoFrançaiseEnglish
Partner
Vallnord
Design by
Design by: Anti-ciclons.comL'Escola

Filosofia


El nostre objectiu és aconseguir que qualsevol esquiador experimentat disfruti d'aquestes noves sensacions de lliscar sobre la neu i l'aire, potenciar aquest nou esport i demostrar que l'speedriding és molt més accesible del que sembla en un primer moment.

Gràcies al sector habilitat que proporciona el sector Arcalís i l'experiència dels monitors, es proporciona la millor solució pedagògica pels alumnes per tal de que cadascú adquireixi el nivell que vulgui i es decanti per a una disciplina o una altre.

Es recorren a tots els medis possibles per prioritzar la màxima seguretat: el millor material, classes teòriques, ús de zones habilitades i progressives segons el nivell de curs, nombre reduït d'alumnes per curs...


Pedagogia?


Tots els cursos inclouen els següents apartats:


La progressió d'un alumne de speedriding va de la simple descoberta a l'autonomia plena.


Qui som


Terri

Eduard Terricabras 'Terri':

Monitor d'esquí desde 1993
Pilot de parapent desde 1996
Un dels pioners d'aquest esport a l'estat espanyol, participa des del 2007 al circuit internacional de competicions de Speedriding on va obtenir la 3ª posició en el International Speedriding Contest Vallnord'08.


Eli

Eli Viñas:

Monitora de l'escola speedride.cat desde 2009
Profe d'esqui desde 2000
Voladora de parapent desde 2008
Clasificada la 11 de la general en el Vallnord speed contest 2010


Vídeo Extrem

Speedride Vallnord utilitza el millor material de speedriding del moment, mini-parapents. Aquest material està dissenyat exclusivament per a la pràctica d'aquest esport. El disseny vé donat per l'enorme experiència d'una de les marques de parapent més reconegudes internacionalment, de les mans d'enginyers aeronàutics i testejats pels millors speed-riders.


Monplay


Blizzard


L'escola disposa de mini-parapents de diferents talles per aconseguir la millor fórmula pedagògica per a cada alumne, segons nivell / pes de l'alumne / condicions de vent.


Fotos


© Copyright speedride.cat 2020